Не погоджуються дати 24 параграф черпз візу CUAET Канада
Доброго дня. Є віза в Канаду Cuaet отримана в 2023 році але не виїздив ще в Канаду. В 02.2024 приїхав в Німеччину, зробив прописку але міграційна служба повідомляє шо через візу не можуть погодити 24 параграф. пропонують анулювати візу. В інших країнах не отримував тимчасового захист. Які мої дії, біометрія за місяць закінчується . В інтернеті пише що візу канадську не можливо скасувати. Дякую!
20 коментарі
Відповіді (20)
Вітаю!
Підкажіть, будь-ласка, чи вже зробили новий паспорт і чи він підходить міграційній Німеччини?
Ми в такій самій ситуації і не знаємо що робити. Отримали відстрочку депортації спочатку, а потім лист про те що треба покинути Німеччину до кінця липня.
@Yulliiya
@Маряна , @Елизавета_
@Yulliiya підкажіть будь ласка, як ви діяли? Я в такій самій ситуації поки ще жодних листів не приходило, але усно сказали анулювати візу такої можливості немає, міграційна не дає жодних інструкцій як діяти. Зовсім не знаю що роботи
Маряна, напишіть будь ласка, чим закінчилась ваша історія.
@Маряна
Доброго дня. Скасували старий паспорт шляхом пробивання у ньому дирок і замовили виготовлення нового. Але так як зараз складна ситуація з отриманням тих паспортів так ще і чекаєм, без паспорта але з тимчасовим дозволом на перебування.
@Елизавета_
Маряна, звернулась в Канаду- анулювати неможливо, рекомендують в Німеччині писати лист-пояснення, що не приїзджала,і вже не планую приїзджати, ніяку допомогу не отримувала. Наявність візи - це ще не означає отримання захистку. Прошу Вас відповісти ще на пару питань:
1)тимчасовий дозвіл на перебування- який параграф і на який строк?
2) анулювати паспорт вам рекомендували адвокати чи в міграційній службі?
3) виготовлення нового паспорту не означає відсутність візи. Тобто при наявності і подачі другого закордонного паспорту проблем не було б?
4) чи прийдеться вам тепер доказувати з новим паспортом находження на лютий 2022 в Україні? Дякую!
1. на 4 міс найдовше,тимчасовий , коли б отримали новий паспорт мали б дати вже нормальний
2.міграційна
3.думаю що так, але ми ж не знали це на жаль
4.ну ми показували одразу старий паспорт і що ми перебували, а вже потім його анульовували
Маряна, дякую Вам за відповідь!
1)через 4 місяці вже видадуть пластиковий? Чи йде якась процедура-підтвердження ануляції? Може щось Вам пояснили, бо в законі немає зовсім нічого.
2) якщо був би у Вас другий закорд. паспорт, то сразу після ануляції отримали б пластиковий дозвіл?
1. чи нам видадуть пластиковий напишу пізніше. Бо не видають ніяк новий закордонний і не знаю що далі.
2. якщо маєте на руках другий то подавайте його. А якщо з канадською візою є один і ще один без наприклад, то я не впевнена чи можна так собі просто анулювати попередній. Скоріше треба виробляти третій а перший тоді анульовувати. В будь якому випадку треба подавати паспорт без візи.
@Маряна Дуже прошу підкажіть як у вас все вийшло, стикнулись з цією самою ситуацією, але міграційна не дає інструкцій, що робити взагалі не йдуть на контакт. Підкажіть як діяти?
@Ввв Ми скасовували старий паспорт ( в паспортному столі) і виготовляли новий, але новий робиться довго , тому як там правильно з термінами чи матимете час чекати його я не знаю
Я Вам дуже вдячна! Бажаю, щоб у Вас все здійснилось!