Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
Profile Picture
Міла_Волонтерка_Модераторка
Оновлено:

Онлайн-семінар "Гідна робота в Німеччині: Ваші права та можливості", 30.10.2025, 17:00

Шановна спільнота!

Наші нетворкінг-партнери з "Berliner Beratungszentrum für Migration und Gute Arbeit (BEMA)" організовують безкоштовний онлайн-вебінар українською мовою у "Zoom" 30 жовтня 2025 о 17 годині.

Про що будемо говорити?

Іноді людина змушена погоджуватися на будь-яку роботу — через незнання мови, невпевненість щодо посвідки на проживання чи інші обставини. Але чи справді ця робота є безпечною, справедливою і законною?

Під час зустрічі Ви отримаєте можливість зрозуміло поговорити про те, що в Німеччині означає гідна праця і як можна захистити себе на роботі.

Будуть розглянуті такі питання, як:

• з якими проблемами найчастіше стикаються працівниці та працівники в Німеччині;

• що таке незахищена робота і які ризики вона має;

• куди звертатися, якщо виникають проблеми на роботі;

• що має містити трудовий договір і що робити, якщо його немає;

• як відбувається звільнення і які важливі деталі потрібно знати.

Щоб отримати посилання на "Zoom", напишіть коротко: “Хочу взяти участь” на e-mail: hidnapratsya@berlin.arbeitundleben.de.

З повагою,

Міла, "Handbook Germany : Together"

2 коментарі

Відповіді (2)

Profile Picture
AnnaGapa_volunteer

Ох скільки я чула чуток про ʼстрашенно несправедливих німецьких працедавцівʼ, цікаво що із того правда. Я би із задоволенням приєдналася щоб це уточнити! Дякую!

Відповісти
Profile Picture
Міла_Волонтерка_Модераторка

@AnnaGapa_volunteer , це  - не тільки чутки. На жаль, у нас на платформі багато кейсів, де люди повідомляють про нелюдське ставлення до себе на роботі. Один з таких ти навіть вчора прокоментувала.

У цих випадках це у своїй більшості - робота на Zeitfirmen, Leihfirmen, так звані "ляйки". Вони вже напрацювали роками собі таку славу.

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)