Отримання 24 параграфу
Вітаю! Написала в міграційну службу м.Регенсбург з метою дізнатися на якому етапі розгляду моя справа( на отримання параграфу 24), оскільки вже пройшло 4 місяці після реєстрації та отримання Fiktionsbescheinigung. На що отримала відповідь, що місто дозволів за цим параграфом не видає. Ви маєте право перебувати на території Німеччини згідно Fiktionsbescheinigung.
Підкажіть, така ж ситуація в інших містах? Порадьте, як діяти.
Привіт, дякую що звернулися.
Мені шкода чути, що міграційна служба в Регенсбурзі не видає пластиковий дозвіл на проживання. На жаль, це може зайняти багато часу.
Можливо хтось інший у форумі має більше інформації або вже мав подібний досвід?Загалом, ви повинні отримати пластикову картку, якщо виконуєте всі вимоги. Я б рекомендувала вам звернутися до центру міграційного консультування в Регенсбурзі, щоб вони разом із вами перевірили, в чому може бути проблема. Якщо буде потрібно, вони також можуть допомогти вам знайти адвоката.Консультація буде безкоштовною, проте за послуги адвоката потрібна оплата.
Ви можете знайти відповідний консультаційний центр, якщо введете свій поштовий індекс за цим посиланням: https://bamf-navi.bamf.de/de/Themen/Migrationsberatung/
Сподіваюся, ви незабаром отримаєте дозвіл на проживання. Будь ласка, дайте знати, якщо у вас виникнуть додаткові запитання.
З найкращими побажаннями!