Повернутися до огляду
Параграф
Таке питання якщо вже почали робити параграф 24 але я маю повернутися в Україну чи зможу я отримати тимчасовий захист якщо повернусь до Німеччини в друге
Що треба зробити щоб його отримати
2 коментарі
Таке питання якщо вже почали робити параграф 24 але я маю повернутися в Україну чи зможу я отримати тимчасовий захист якщо повернусь до Німеччини в друге
Що треба зробити щоб його отримати
Доброго ранку, @Dohgbyc_$ !
Висилаю Вам посилання на інформацію також українською мовою: Україна | Handbook Germany : Together.
Бажаю Вам гарних, теплих вихідних!
Міла
Доброго дня і дякую за ваше запитання!
Чи правильно я розумію, що ви вже подали заявку на тимчасовий захист за §24 у Німеччині і тепер плануєте тимчасово повернутися в Україну?Якщо ви відповідаєте всім вимогам §24 і отримали цей статус, ви можете виїжджати та повертатися до Німеччини.
Ви також можете подати заявку на так звану “Fiktionsbescheinigung” в управлінні у справах іноземців. Цей документ підтверджує ваше право на перебування за §24 до отримання пластикової картки або вклейки у паспорт.! Зверніть увагу: якщо ви не подали заявку на тимчасовий захист в іншій країні ЄС, ви можете повторно отримати дозвіл на проживання за §24 у Німеччині.
Додаткову корисну інформацію про життя в Німеччині ви можете знайти на сайті Handbook Germany:https://handbookgermany.de/de/ukraine-info
Бажаю вам усього найкращого!Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся:)