Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
Dohgbyc_$

Параграф

Таке питання якщо вже почали робити параграф 24 але я маю повернутися в Україну чи зможу я отримати тимчасовий захист якщо повернусь до Німеччини в друге 

Що треба зробити щоб його отримати 

2 коментарі

Відповіді (2)

Profile Picture
My_Community_Managerin

Доброго дня і дякую за ваше запитання!

Чи правильно я розумію, що ви вже подали заявку на тимчасовий захист за §24 у Німеччині і тепер плануєте тимчасово повернутися в Україну?Якщо ви відповідаєте всім вимогам §24 і отримали цей статус, ви можете виїжджати та повертатися до Німеччини.

Ви також можете подати заявку на так звану “Fiktionsbescheinigung” в управлінні у справах іноземців. Цей документ підтверджує ваше право на перебування за §24 до отримання пластикової картки або вклейки у паспорт.! Зверніть увагу: якщо ви не подали заявку на тимчасовий захист в іншій країні ЄС, ви можете повторно отримати дозвіл на проживання за §24 у Німеччині.

Додаткову корисну інформацію про життя в Німеччині ви можете знайти на сайті Handbook Germany:https://handbookgermany.de/de/ukraine-info

Бажаю вам усього найкращого!Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся:)

Відповісти
Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго ранку, @Dohgbyc_$ !

Висилаю Вам посилання на інформацію також українською мовою: Україна | Handbook Germany : Together.

Бажаю Вам гарних, теплих вихідних!

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)