Перейти до вмісту
Stepanbredpit
Оновлено:
Дозвіл на перебування

Параграф24

Я отримав новий закордонний  паспорт , з відміткою , взамін старого , скінчився термін дії.

Параграф 24 , дозвіл на перебування в мене , був на старому паспорті . А в старого паспорта , закінчився срок дії. Мені треба по новому все робити з параграфом 24 ? Новий пластик робити  треба , чи вого все є в комп'ютері  і я можу все лишити як є .

Я працюю , це не створить проблем з роботодавцем ? 

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Barbara Stasiak_Community Manager

Доброго дня @Stepanbredpit  ,
Дякуємо за ваше запитання. Ви можете просто перенести свій актуальний дозвіл на проживання в новий паспорт, це швидко і не дуже складно. Вам не потрібно робити нову пластикову картку (ID, пластик), потрібно лише оновити вклейку в новий паспорт, тобто зробити перенесення.
Щоб перенести вашу актуальну посвідку на проживання в новий паспорт, Вам потрібно звернутися до імміграційної служби (Ausländerbehörde). Таким чином, у Вас не буде проблем з двома паспортами під час подорожей. Я сподіваюся, що змогла допомогти Вам з цією інформацією. З повагою, Барбара

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)