Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
tz

Переход с Азюля на 24 параграф

Добрий день. Я — українець, маю український паспорт і на момент початку війни перебував в Україні. Зараз я перебуваю на Азюлі, але хочу перейти на § 24 Aufenthaltsgesetz, однак не знаю, як це зробити. Якщо хтось зможе допомогти з цим питанням буду дуже вдячний.

2 коментарі

Відповіді (2)

Profile Picture
Міла_Модераторка
Оновлено:

@tz , добрий день!

Чому Вам видали прихисток? Якщо Ви - українець, маєте український паспорт та перебували на момент початку війни в Україні, то Вам мали видати тимчасовий захист згідно §24. Якщо Вам не видали §24, бо на то є причина, то Ви не зможете на нього перейти.

Тож, Вам треба дізнатися причину та свої можливості, виходячи з причини ненадання тимчасового захисту згідно §24.

Відповісти
Profile Picture
Міла_Модераторка

@tz , чи отримали Ви вже статус захисту (пластикову картку) або наразі все ще маєте дозвіл на проживання "Aufenthaltsgestattung" (зелений папірець)?

Будь ласка, уточніть.

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)