Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
yarynkas

Перетин кордону

Доброго дня,мене дуже турбує одне питання,на даний час я знаходжусь в Німеччині з параграфом 24.Сталась не приємна ситуація у магазині я не помітно не заплатила за один продукт і мене звинуватили в мілкі крадіжці і відкрили кримінальну справу я одразу заплатила штраф і ця кримінальна справа одразу закрилася.І тепер я хочу поїхати в Україну провідати рідних але я боюся чи не буде на кордоні з Німеччиною і Польщею якісь питання щодо цього?І чи зможуть мене випустити і впустити?

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго ранку, @yarynkas !

Якщо Ви оплатили штраф, та кримінальну справу проти Вас закрили, то на кордонах немає бути ніяких проблем.

Рекомендую Вам також мати при собі письмові докази при перетині кордонів, що Ви сплатили штраф, а кримінальну справу проти Вас дійсно закрили.

Бажаю Вам гарного початку тижня!

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)