Перейти до вмісту
tabs02.p
Оновлено:
Дозвіл на перебування

Продовження терміну дії потпараграфу 24

Вітаю.

Маю постійну роботу,маю параграф 24(дійсний до березня 2024року),маю прописку.

Підкажіть ,будь ласка ,-чи можу я розпочати дії,щодо продовження 24параграфу на слідуючий рік?

3 коментарі

Відповіді (3)

Profile Picture
Міла_Модераторка
Вітаю, tabs02.p! Ні, жодних дій Ви розпочати на даний момент не можете, бо сама Німеччина не знає, як саме вона буде втілювати в реальність продовження 24 параграфу та координацію усіх відомств у цій сфері. На даний момент 24 параграф можна продовжити онлайн тільки у Берліні тим, хто мешкає у Берліні. Щодо інших федеральних земель наразі немає жодної інформації. Міла
tabs02.p
Доброго дня Міла. Як можна отримати продовження 24параграфу онлайн в Берліні? Для себе я розумію,що відповідне відомство ,повинно видати мені документ,пластик.
Profile Picture
Міла_Модераторка
Доброго дня, @tabs02.p ! https://www.berlin.de/einwanderung/ueber-uns/aktuelles/artikel.1364167… Там Ви повинні натиснути "Online-Antrag und weitere Informationen zu Verfahren". Після цього Ви отримаєте PDF-документ, який і буде подовженням Вашого перебування у Німеччині. пластику не буде. Міла
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)