Син після 9 класу в Україні займається боксом де і як в Німеччині можна після 9 класу вступити в ліцей цього напрямку Дякую за відповідь
Стосовно куди поступити в Німеччині після закінчення 9 класів в Україні, напрямок бокс
Стосовно куди поступити в Німеччині після закінчення 9 класів в Україні, напрямок бокс
Дякую за відповідь! На даний момент я проживаю в Ерфурті Німеччина
син закінчує 9 класів в Україні
Так цікавлять коледжі або спортивні інтернати можна вибрати профіль де можна і проживати і навчатись чи є таке в Німеччині, розглядаю і платні варіанти
Тому звернулась за консультацією
Nataliia 1988,
знайшла по Вашій локації наступні консультації, бо питання - специфічні та дуже вузькі:
Elena Subbota
Електронна адреса: Elena.Subbota@ib.de
Тел.:0361 5983113
Будь ласка, зверніться за цими адресами.
Якщо там Вам не допоможуть, приходьте знову до мене - будемо шукати далі.
Міла
Nataliia 1988, все про шкільну систему в Німеччині Ви можете прочитати в нашому матеріалі Шкільна освіта в Німеччині | Handbook Germany : Together.
Міла
Дякую дуже написала в декілька почекаю відповідь
@Nataliia__1988 , вітаю!
Чи отримали Ви відповідь на Ваші запитання від організацій?
Міла
Вітаю, @Nataliia 1988!
Запит - дуже обширний.
Я надаю тільки первинну інформацію.
Звузьте, будь ласка, Ваш запит. Ви маєте спочатку вибрати міста, де хоче навчатися Ваш син, потім вбити "заняття боксом" та подивитися, чи взагалі існують такі ліцеї.
Можливо, таких ліцеїів не існує, а йому потрібно вступати до спортивної школи або Інституту спорту.
Для початку Вам потрібно визначитися з локацією.
Якщо Ви вже знаходитеся у Німеччині, Ви можете дати мені поштовий індекс та місто Вашого перебування, щоб я подивмлася для Вас безкоштовні міграційні консультації поблизу, які зможуть дати детальну пораду.
Міла