Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
sonce21
Оновлено:

Тимчасовий захист

Вітаю!

В мене виникло додаткове запитання, щодо тимчасового захисту, він в мене до 24 року

Якщо в мене є pasel, скажіть, будь ласкава, що дає його наявність при перетині кордону та чи спростовує це мою ситуацію?

3 коментарі

Відповіді (3)

Profile Picture
Міла_Модераторка
Вітаю! Не зовсім зрозуміло, до якої самої дати діє Ваш тимчасовий захист? Бо зараз вже - березень 2024 року, а Ви пишете "він в мене до 24 року"? Якщо у Вас - "pesel", про перетин якого саме кордону йдеться: Польща-Німеччина, Польща-Україна, Польща - інші країни ЄС?
Відповісти
sonce21
Він дійсний до 04.03.24 Ну я прямую до Німеччини через Польський кордон, певно Польща-Німечинна
Відповісти
Profile Picture
Міла_Модераторка
@sonce21 , з якою метою Ви прямуєте до Німеччини? Чи подовжено Ваш польський тимчасовий захист? Наскільки я розумію, при перетині кордону його в Вас вже не буде, якщо він у Вас діє до 04.03.2024.
Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)