Укр песель і параграф 24
Доброго дня, знаходилась в польщі нв роботі 65 днів за цей час зробила Укр песель і вже 2.5 місяці перебуваю в Україні тобто більше ніж 30 днів. А зараз хочу отримати параграф 24 в Німеччині. Як мені правильно вчинити щоб отримати його. Чи можу я податися на його вже якщо маю не дійсний укр песель. Чи потрібно відмовитися від нього офіційно? І яка ймовірність що після офіційної відмови я зможу його отримати?
Добрий день, @Bink123 !
Маю одразу зазначити, що ми надаємо первинні, орієнтовні консультації тільки щодо життя та перебування у Німеччині.
Все, що стосується Польщі та її документів, Ви маєте вирішувати у комунікації з польськими відповідальними інстанціями.
Хто має право на отримання тимчасового захисту згідно §24 у Німеччині?
Тимчасовий захист надається наступним групам людей:
Якщо Ви відноситеся до однієї з цих категорій, то Ви маєте право на отримання тимчасового захисту згідно §24.
Зверніть увагу: Тимчасовий захист надається тільки один раз. Ви не можете мати декілька тимчасових захистів. Це означає, що у Вас більше немає гарантії отримати його ще раз вже в іншій країні. Німецькі відомства приймуть рішення, чи надавати Вам захист вдруге, вже на місцях відповідно до Вашої особистої історії отримання тимчасового захисту в іншій країні, переміщень та загалом на основі Ваших особистих документів. Тож, на жаль, я не можу надати Вам прогноз або ймовірність отримання або неотримання тимчасового захисту.