Воз'єднання сім'ї
@Міла Компанець_Модераторка
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка... Я маю параграф 24, статус біженця, у мене є дитина (1,4). Отримаю допомогу по безробіттю. Я вважаюсь матір'ю одиначкою. Приїхали з окупованої території. У мене є цивільний чоловік. Він батько моєї дитини, але в свідоцтві про народження він не записаний батьком. Тому що він виїхав з окупованої території раніше за нас ще до народження дитини і були проблеми з оформленням свідоцтва без нього тому записали як мати одиначку. Зараз я в Німеччині, він працює в морі в Італії, в кінці квітня він закінчує свою роботу, але ми хочемо жити разом. Чи може він приїхати до мене і почати оформлення? я маю житло з достатньою квадратурою, за житло платить Джоб центр. Але в нас цивільний шлюб, ми разом вже три роки , але 1,5 роки ми не могли бути разом через війну. В подальшому хочемо зареєструвати свій шлюб в Німеччині і записати нашу дитину на нього, щоб у мого сина був батько. Чоловік після оформлення планує одразу піти на роботу тому що є пропозиції. Але чи може він оформитися і жити разом зі мною і дитиною?
Відповіді (4)