Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
Валентин

Возєднання сімї на параграф 24

Привіт допоможіть будь ласка  чи може дружина зробити возєднання сімї на параграф 24 якщо в мене є відкрита в паспорті чеська віза гарно дякую)

4 коментарі

Відповіді (4)

Profile Picture
My_Community_Managerin

Привіт і ласкаво просимо на форум!
Дякуємо за Ваше запитання!
Наскільки нам відомо, відкрита віза в іншу країну не має нічого спільного з наданням статусу захисту за §24. За винятком випадків, коли ви вже отримали захист в Чехії.
Якщо ви виконуєте всі вимоги для отримання §24, він повинен бути наданий німецькою владою. Вимоги та іншу корисну інформацію ви можете знайти на нашому сайті: https://handbookgermany.de/de/ukraine-exit-entry#faq_3814 

Бажаю вам всього найкращого! Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Відповісти
Profile Picture
Міла_Модераторка

Привіт, @Валентин !

Маю виправити мою колежанку.

Якщо у Вас є відкрита чеська віза, то Ви не отримаєте тимчасовий захист згідно §24 у Німеччині, бо відкрита чеська віза вже сама по собі гарантує Вам захист від війни в спокійній країні.

Не зрозуміла Ваше формулювання "зробити возєднання сімї на параграф 24". У кого є §24 та хто хоче зробити возз'єднання родини?

Висилаю Вам також інформацію українською мовою: Виїзд / В'їзд | Handbook Germany : Together.

Чекаю на уточнення!

Міла

Відповісти
Валентин

Так правильно я маю в Чехії але дружина має параграф в Німеччині і ми хочемо зробити воззʼєднання сімʼї 

Тому я не розумію чи зможу я возєднати сімʼю щоб я міг залишитися в Німеччині та працювати гарно дякую)

Відповісти
Profile Picture
Міла_Модераторка
Оновлено:

@Валентин , бачу, що Ви задаєте декілька однакових запитань: Ваша дружина та Ви.

Подальша дискусія щодо цієї теми буде проходити у гілці Возєдннання сімї на параграф 24 | Handbook Germany : Together.

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)