Перейти до вмісту
Vik@
Оновлено:
Дозвіл на перебування

Зміна 24 §

Маю рік роботи на мініджоб, зараз курси Б2 зранку і ввечері робота. Двоє дітей,обидва навчаються у школі. Як я можу змінити параграф?

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго дня, vik@!

Мініджоб не вважається кваліфікованою діяльністю, яка може забезпечити фінансову стабільність для людини, яка подається на посвідки для перебування для кваліфікованих спеціалісток/кваліфікованих спеціалістів. Для цих посвідок на перебування також необхідно мати певний дохід, який має затвердити Агенція з працевлаштування (Agentur für Arbeit).

На схоже запитання я відповідала 6 листопада користувачці по гілці Доброго дня, працюю неповний день за 24 пар. за освітою в неурядовій організації. Хочу перейти на робочу візу для отримання окремого посвідчення та інших перспектив, але мені вже за 45 років і я не заробляю необхідні для цього 4125, оскільки малі діти і працюю неповний день. На які візу є шанс подаватися, чи точно буде відмова поки немає відповідної зарплатні? Дякую | Together in Germany.

Міла

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)