Повернутися до огляду
Зміна країни тимчасового захисту
Доброго дня, я громадянин України, і за національністю єврей, після початку війни мене вивезла до Румунії єврейська громада, і зробила нам тимчасовий захист (відбитки пальців ми не здавали). Після року перебування там вирішив переїхати до Німеччини щоб почати своє життя тут, знайшов єврейську громаду у Франкфурті. сказали що після отримання 24 параграфи зможуть його поміняти на 23 . Зараз чекаю запис в Auslanderbehord, чи можуть вони відправити мене назад до Румунії (перед переїздом звідти закрив тимчасовий захист), моїх знайомих з Чехії, які були зі мною в таборі, схвалили
3 коментарі
Відповіді (3)
Доброго дня! Знаходжусь в подібній ситуації, буду вдячний якщо поділитесь досвідом. Скажіть будь-ласка, чи вам вже вдалося отримати 23 параграф по єврейській імміграції? Якщо так, то скільки по часу зайняло це з моменту подачі документів? Чи були спрощені вимоги/пакет документів для українців?
При подачі на 24 параграф, чи ви казали відразу що плануєте по єврейській лінії оформлюватись далі?
Дякую
Доброго дня, @driftingisnothard !
@1345www1345 , було б чудово, якщо б Ви могли поділитися своїм досвідом.
@driftingisnothard , для того, щоб інші користувачки та користувачі платформи змогли отримати сповіщення, будь ласка, тегіть їх: @нікнейм.
Міла