مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
herr.1984.iran

مشاوره

سلام و عرض ادب ساکن ایران هستم ۴۱ سالمه ویک همسر و دختر سه ساله دارم یه شغل دولتی دارم ولی ماشین و خونه و پس اندازی ندارم همسرم ۳۳ ساله هست شرایط زندگی تو ایران هم که خیلی سخت و ناامید کننده هست و آینده دخترم تنها دلیل هست چی کار کنم فقط این امکان را دارم که شاید یه دعوت‌نامه برای دیدار دریافت کنم از اقوام در آلمان آلمانی را در حد A1 و همسرم بیشتر بلد هست بیشتر نگران این هستم که دخترم می تواند در محیط جدید آرامش داشته باشد و چه چیز هایی پیش روی ما خواهد بود

5 نظرات

پاسخ (5)

Profile Picture
Golshan__(Community_manager)

سلام و روزتون به خیر

میشه بفرمایید قصد چه نوع مهاجرتی دارید به آلمان؟ و اینکه سوالتون دقیقا چیه؟ 

پاسخ دهید
herr.1984.iran
به‌روز‌رسانی شده:

من دقیقا به دنبال پناهندگی هستم با یک ویزا که به واسطه دعوت نامه از اقوامم امکان داره برسه به دستم و همش نگران هستم که آینده دخترم چی میشه تو محیط جدید وگرنه من دنبال انجام هر جور کاری هستم در صورت موفقیت به مهاجرت و پناهندگی به آلمان همسرم هم به گل آرایی و تزئینات  تسلط داره آخه شنیدم با بچه های خارجی رفتار محبت آمیزی ندارن

پاسخ دهید
Profile Picture

سلام

در مورد سوالتون، بله. متاسفانه نمیشه انکار کرد که نژادپرستی در این کشور یک مشکل سیستماتیکه. اما به این معنی نیست که شما یا فرزندتون هر روز باهاش مواجه میشید یا اگر مواجه بشید، با این مشکل تنها می‌مونید. 

موسسات زیادی هستن که در این زمینه به مهاجرها کمک می‌کنند. 

اما موضوع دیگه‌ای هست که من فکر می‌کنم وظیفه دارم بهتون بگم. شما فرمودید که فصد دارید با دعوتنامه‌ی یکی از اقوام به اینجا بیاین و بعد درخواست پناهندگی کنید. قانونا، اگر کسی برای شما دعوتنامه‌ی سفر توریستی بفرسته و شما بعد از رسیدن به آلمان درخواست پناهندگی کنید، اون شخص موظفه در تمام طول دوران پناهجویی هزینه‌های زندگی شما رو تقبل کنه، حتی هزینه‌ی بیمه‌ی درمانی و در عین حال نوعی جریمه هم شامل حالش میشه؛ اینکه تا پنج سال دعوت‌نامه‌اش اعتباری نداره و برای کس دیگه‌ای نمی‌تونه دعوتنامه بده. 

قبلا در این مورد خیلی سخت‌گیری نمی‌شد و موارد زیادی بودن که دادگاه چنین احکامی برای شخص دعوت‌کننده صادر نمی‌کرد. اما در چند سال اخیر، متاسفانه این قانون به شدت داره اجرایی میشه و در غالب موارد اداره‌ی مهاجرت هیچ هزینه‌ای برای زندگی پناهجو نمی‌پردازه و همه‌ی مسئولیت مالی به دوش دعوت‌کننده است. 

بنابراین، خوبه که قبل از تصمیم‌گیری این مورد رو مد نظر داشته باشید. چون می‌تونه شرایط رو برای شما و ایشون به شدت بغرنج کنه. 

اینجا به طور مختصر توضیح داده شده:

https://handbookgermany.de/fa/declaration-of-commitment-visitor-visa

پاسخ دهید
herr.1984.iran

ممنونم آره نمیدونم واقعا درمونده هستم حق با شماست موندم چیکار کنم ،این طور که شما می‌فرمائید آخر بی انصافیه منم اگر انسان بی‌انصافی  بودم میتونستم تو ایران اادامه بدم

خدانگهدار 

پاسخ دهید
Profile Picture

متاسفم واقعا

امیدوارم بتونید راه دیگه‌ای برای اومدن پیدا کنید، بدون نیاز به دعوت‌نامه

پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات