İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Adanalı

Aile birleşimi

Merhaba  ben 1 aydır kamptayım ltica ettim, türkiyede  oğlum var 17 yaşında, 4 ay sonra 18 yaşına girecek,oturumu beklemeden yanıma getirtsem  benden faydalanmış  olur mu

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhabalar,

Çalışma arkadaşımız @LIFE__Initiative sorunuzla ilk fırsatta ilgilenecek. Kendilerini bu gönderiye etiketledim.

İyi günler dilerim!

Yanıtla
Profile Picture
LIFE__Initiative

Merhaba @Adanalı , sorunuz için teşekkür ederiz. Kişisel durumunuzu tüm detaylarıyla bilmediğimiz ve hukuki danışmanlık verme yetkimiz olmadığı için, bu yanıtların kesin ve bağlayıcı nitelikte olmadığını lütfen unutmayın.
İltica prosedürü sırasında aile birleşimi mümkün değildir. İltica başvurunuz olumlu sonuçlanmışsa, aile birleşimi mümkün olabilir. Ailenizin Almanya’ya gelip size katılabileceğini buradan kontrol edebilirsiniz: https://life-initiative.org/tr/familiennachzug/Bundan sonra ne yapabilirsiniz?

Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.
Saygılarımla, Franziska

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu