Arbeitsvertrag'ım ve aktif 5 yıllık schengen vizem var oturum izni almak isityorum.
Herkese merhaba, Ben şubat ayında Almanya'da evlilik yaptım. aile birleşimi başvurumu 6 ay önce yapmama rağmen hala bir cevap alamadım.
Yeni bir yol ve çözüm olarak Arbeitsvertrag'ım ve aktif 5 yıllık schengen vizem var olduğu için iş anlamında oturum izni almak istiyorum.
4 ay önce Frankfurt'ta yabancılar polisine gittiğimde oturum iznini kendi ülkemden talep etmem gerektiğini belirttiler. Fakat bazı kimselerin Almanya'dan direk aile birleşimi başvurusu yaptığını ve 3 ay gibi kısa sürede ausweiss aldığını duydum.
Meldebeschenigung ve identifikations nummmer'ım var Almanya'da gerekli tüm belgelere sahibim, Eşimin süresiz ausweiss ı var,
Almanya'da bir GmbH ile Arbeitsvertrag'ım var bunun yanında Türkiye'de tek sahibi olduğum limited şirketim var ve 2023 senesinde yüklü miktarda fatura karşılığı ürün aldım ve bu ürünlerin parasını yolladığıma dair dekontlarımda var. Durum böyle olunca 8 aydır hala bir sonuç elde edememek beni üzdü. Yardımlarınızı rica ediyorum. Ayrıca Böyle bir platform kurulduğu ve insanlara yardımcı olunduğu için Together in Germany ailesine sonsuz teşekkür ederim.
Yanıtla (4)