İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
1106-saniyE1986
Güncellendi:

iş bulma

merabalar ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum mavi kartla gelmek istiyorum gelebilmek içinde iş sözleşmesine sahip olmam gerekiyor ama kendi bölümümden nasıl iş bulabilirim hiç bir fikrim yok  iş alanım hangi tür meslekleri kapsıyor  bilmiyorum.iş verenler benim bölümümde birini hangi alanlarda değerlendirir çok bir bilgiye sahip değilim herkes farklı detay veriyor.nasıl iş bulacağımı bilmiyorum.mesela Almanyada hangi şirketler var hangi şirket  benim bölümmden hangi pozisyona eleman alıyor bilmiyorum iş arama stelerinden en çok tavsiye edilen LİNKEDİN indirip sayfamı açtım ama öylece bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su__Parlak_Moderator
Merhabalar @1106-saniyE1986 , Öncelikle sorunuz için teşekkürler. 'Almanya'da İş Arama ve İş Başvurusu' başlıklı yazımızı incelemenizi öneririm. Bu konuyu detaylı bir şekilde ele alıyoruz, websiteleri hakkında da önerilerde bulunuyoruz: https://handbookgermany.de/tr/jobsearch-and-application Buna ek olarak alanınıza özel kariyer danışmanlığı verebilecek merkezlere başvurabilirsiniz. Fakat halihazırda Almanya'da olmadığınız için böylesi danışmanlıkların ücretli olabileceğini hatırlatmakta fayda var. Umarım bir an önce istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz. İyi günler dilerim.
Yanıtla
MAli550

Merhabalar,

"özel kariyer danışmanlığı verebilecek merkezlere" örnek verebilir misiniz?

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu