Oturum izni
Merhaba iyi çalışmalar diliyorum.
Su anda hali hazırda yeni gelen hükumetin mülteciler hakkında yeni bir yasası var mi ?
İnşaat mühendisiyim , Anerkennung yaptim , B2 Telc Almanca Sertifikam var ,27 yasindayim ve maalesef 29 Mart 2023 SONRASI gelip iltica başvurusunda bulundum. Şimdiye kadar mahkemeye girmediğim icin herhangi bir terk red kararım yok. Şu anda hastanede temizlikçi olarak vollzeit çalışıyorum ( inşaat mühendisi olarak is bulamadığımdan dolayı simdilik bu işte çalışıyorum ). Kampta kalmıyorum kendime ait tek odalı bi evde kiraciyim.
Oturum alabilmek icin önerebileceğiniz her türlü tavsiyeniz benim icin çok değerli.
Merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz.
Teşekkürler.
Merhabalar,
Bize ulaştığınız için teşekkürler. Öncelikle hangi oturum türü ile Almanya'da ikamet ettiğinizi öğrenebilir miyim? Tam olarak oturum başlığı nedir? Bunu daha iyi yönlendirebilmek için soruyorum. Bir de önemli bir not eklemek isterim: Herhangi bir şekilde yasal danışmanlık verme yetkimiz yok. Sadece genel hatlarıyla bilgi verebiliyoruz. Bire bir durumunuzla ilgili bu alanda uzman bir avukattan danışmanlık almanız tavsiye edilir.Yanıtınızı bekliyorum.
İyi günler dilerim!