İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
mahsun7334

Red

Merhaba iyi günler 

Bana red ve terk geldi bir hafta içinde ülkeyi terk edin diye benim avukatım tatilde olduğu için ona ulaşamıyorum kendim itiraz etmek istiyorum ve nereye itiraz etmem lazım bilen varsa bana yardımcı olurmu teşekkür ederim 

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhabalar,

Çalışma arkadaşımız @LIFE__Initiative ilk fırsatta size yardımcı olacaktır. Kendilerini bu gönderiye etiketledim.

Şimdilik iyi günler dilerim.

Yanıtla
Profile Picture
LIFE__Initiative

Merhaba @mahsun7334 , sorunuz için teşekkür ederiz. İçinde bulunduğunuz zor durumu duyduğumuz için üzgünüz. Bu cevaplar genel niteliktedir, çünkü tam olarak durumunuzu bilmiyoruz ve hukuki tavsiye veremiyoruz.Öncelikle bir avukattan yardım almanızı şiddetle tavsiye ederiz - kendi avukatınızla iletişime geçemediğiniz için başka bir avukat aramak isteyebilirsiniz. Karara itiraz etmek için sadece bir haftanız olduğu için, hemen harekete geçmeniz çok önemli. Bir avukat bulana kadar, yetkili idare mahkemesinin (“Verwaltungsgericht”) hukuk başvuru bürosuna (“Rechtsantragsstelle”) gidip, süre içinde şikayetinizi şahsen yapabilirsiniz. Ancak, talebinizi kanıtlamak için bir avukatın yardımını almalısınız. Talebinizin gerekçeleri, kararın bildirilmesinden en geç 30 gün sonra mahkemeye ulaşmalıdır.
https://home.refugeelawclinics.de/2022/11/22/rlc-standorte/ gibi ücretsiz danışma merkezlerini arayabilirsiniz. Bu merkezler ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Değerlendirme yapabilirler, ancak hukuki danışmanlık hizmeti sunmazlar ve sizi mahkemede temsil etmezler.

Bundan sonra ne yapabilirsiniz?

Bu bilgilerin size yardımcı olmasını umuyorum.
Saygılarımla,
Yasmin

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu