Перейти до вмісту
volokhatyi5
Оновлено:
Дозвіл на перебування

Блакитна карта

Доброго дня,я хотів би перейти з 24 параграфа на блакитку карту,чи можу я це зробити якщо я працюю як самозайнятий?

2 коментарі

Відповіді (2)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго дня, volokhatyi5!

Прямого переходу з тимчасового захисту згідно 24 параграфу на "Блакитну картку ЄС" не існує. Такі випадки є, але вони - виняткові та досить індивідуальні, а не само собою зрозумілі.

Нижче я причепила документ та офіційну інформацію від Міністерства внутрішніх справ Німеччини, де на сторінці 14 написано, на які параграфи можна переходити з параграфу 24. Як Ви бачите, параграфу 18g (а це - "Блакитна картка ЄС") у цьому списку немає.

Profile Picture
Міла_Модераторка

volokhatyi5, усе про отримання "Блакитної картки ЄС" читайте за посиланням: Блакитна карта ЄС | Handbook Germany.

Для її отримання у т.ч. Вам потрібно мати офіційну пропозицію про працевлаштування або чинний трудовий договір за фахом.

Міла

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)