Повернутися до огляду
Чи можна приїхати до Німеччини в 17 років?
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. Чи зможу я сам приїхати до Німеччини в 17 років? Я сирота живу наразі з бабусею вона не може супроводжувати за станом здоров'я. Дякую
4 коментарі
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. Чи зможу я сам приїхати до Німеччини в 17 років? Я сирота живу наразі з бабусею вона не може супроводжувати за станом здоров'я. Дякую
Дякую. Тобто відразу треба їхати в Берлін в центр Prinzregentenstr. 24, 10715 Берлин? Я правильно зрозумів?
Доброго ранку, @Misha_65 !
Можете, але неповнолітні підлітки не можуть знаходитися на території Німеччини без опікунки або опікуна.
Будь ласка, ознайомтеся з офіційною інформацією щодо приїзду неповнолітніх біженок та біженців до Німеччини за гілкою Опікунство | Handbook Germany : Together. Також там є флаєр (причеплено внизу бесіди), де описано ще раз увесь процес та надані необхідні контакти.
Також більше інформації щодо прибуття неповнолітніх підлітків без супроводу дорослих до Німеччини Ви знайдете за гілкою Несовершеннолетний беженец без сопровождения и опекуна | Handbook Germany : Together на нашому російськомовному форумі у дискусії моєї колежанки.
Бажаю Вам спокійного початку тижня!
Міла