Перехід на робочу візу
Вітаю! Я вже 9 місяців працюю, на фармацевтичному підприємстві і маю безстроковий контракт. За освітою я провізор(клінічна фармація) і маю диплом спеціаліста, однак процедура визнання і підтвердження диплому триває досить довго і потребує відмінного володіння німецькою на рівні С1, тому я вирішила відкласти це на певний час і знайти роботу, щоб забезпечити себе. Я хотіла б дізнатися, на який параграф я можу претендувати для переходу на робочу візу, якщо дана робота не вважається висококваліфікованою?
Вітаю, @Natalka !
Звідки Ви знаєте, що Ваша нинішня робота вважається невисококваліфікованою? Ви отримали підтвердження про це від німецьких відповідальних інстанцій, які займаються визнанням професій?
Медицина - це сфера регламентованих професія, що означає, що для отримання робочої посвідки на перебування людині потрібно не тільки визнавати свій диплом, але і визнавати свою кваліфікацію. Тому Вам потрібно взнати, як називається німецькою коректно та діяльність, якою Ви наразі займаєтеся, та чи відноситься вона до тих професій, які є кваліфікованими або некваліфікованими.