Підтвердження диплому
Добрий день, хочу звернутися до Вас з метою отримання консультації. За освітою я лікар-стоматолог, на даний момент працюю в медичному університеті в Україні. Отримала ступінь кандидата медичних наук, працюю на посаді доцента кафедри. Планую переїжджати до Німеччини. На даний момент вивчаю німецьку мову.
- Підкажіть будь ласка, який мій шлях по працевлаштуванню в Німеччині? Які документи потрібно готувати, апостилювати, перекладати?
- Який наступний крок після здачі іспиту на знання німецької мови рівня В2?
- Як проходить процес підтвердження диплому? Чи це потрібно робити по приїзді до Німеччини чи можна дистанційно розпочинати цей процес?
- Чи можу працювати в Німеччині в компанії, яка займається продажем медичних препаратів, медичного інструментарію чи техніки? (Я 13 років працюю в медичному університеті як викладач стоматології для іноземних студентів, моя трудова діяльність зосереджена на науковій діяльності і практичного досвіду роботи з пацієнтами мені бракує, тому я б не хотіла в Німеччині працювати стоматологом). Ще маю прохання, в якій галузі медицини я можу працювати в Німеччині, чи можлива страхова медицина?
Буду вдячна за Вашу відповідь і приділений час листу.
Відповіді (5)