Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
Ira

Зміна параграфу 24

Добрий день!

Я активно вивчаю тему зміни 24 параграфа та відчуваю, що я на роздоріжжі як далі рухатись.

Я працюю на роботі та є в планах відкрити kleine Gewerbe. Доки не розумію в якому русі рухатись аби мати можливість тут далі жити і працювати. Маю багато питань, на які не можу знайти відповіді.

Чи могли б Ви мені будь ласка порекомендувати організації чи консультантів, хто б міг персонально розглянути мою ситуацію і всі нюанси та проконсультувати.

Це може бути як безкоштовна так і платна консультація.

Буду дуже вдячна за Ваші поради та рекомендації.

7 коментарі

Відповіді (7)

Profile Picture
Міла_Волонтерка_Модераторка

Доброго дня, @Ira !

Все про перехід з §24 Ви можете прочитати тут: Зміна мети (Zweckswechsel) та зміна шляху (Spurwechsel) | Handbook Germany : Together.

Чи могли б Ви мені будь ласка порекомендувати організації чи консультантів, хто б міг персонально розглянути мою ситуацію і всі нюанси та проконсультувати.

Так. Для цього назвіть, будь ласка, поштовий індекс та місто Вашого проживання, а також скільки Вам років.

Ми та інші міграційні організації надають ВИКЛЮЧНО безкоштовні консультації.

Чекаю на уточнення!

Міла

Відповісти
Ira

Доброго дня! 
Дуже дякую за відповідь. 

Я проживаю за адресою 51496 Bergisch Gladbach. 
Мені 30 років. 

Відповісти
Profile Picture

@Ira , Ви маєте на увазі 51469 Bergisch Gladbach?

Відповісти
Profile Picture

@Ira , на жаль, за цією адресою є тільки одна організація:

• Caritas Rheinberg: Caritas Rheinberg | Beratung für erwachsene Zugewanderte (MBE): Консультація для дорослих мігранток та мігрантів. Контакти - на сторінці. Там є один контакт, який, можливо, може проконсультувати Вас українською або російською мовами (Tatjana Müller-Shakhtur);
  • Онлайн-консультація від "Caritas": Beratung & Hilfe.

Ви також можете назвати мені більші міста, у які Ви можете поїхати для отримання консультацій.

Міла

Відповісти
Ira

Дякую за інформацію!

Так, звичайно, я можу поїхати в інші міста також. А зокрема в Кельн, Бонн чи Дюссельдорф. 

Відповісти
Profile Picture

Доброго ранку, @Ira !

В Кьольні знайшла для Вас наступні оргнізації:

Elena Karl

Тел.: 0221 846427-16

В Бонні знайшла для Вас наступне:

В Дюссельдорфі знайшла для Вас наступні організації:

Зверніться, будь ласка, за цими адресами. Якщо вони Вам не допоможуть, пишіть мені знову - треба буде шукати далі.

Міла

Відповісти
Ira

Добрий день!

Дуже Вам дякую за надані контакти!

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)