Дозвіл на проживання
Добрий день, мені не хочуть давати 24 параграф. Хоча вся моя сімʼя живе тут і у мене просто не має вибору куди їхати і жити дальше, тим паче в Україну.
Чому сказали, що не дають. Так як раніше у мене були польські студентські візи. Я уже рік маю 81 параграф без змоги виїжджати з німеччини, а тим більше працювати. Що обурюю мене так, як це моя основна мета. Цікавим фактом являється те, що усі мої друзі які мали ВНЖ в інших країнах і не проживали на момент початку війни в україні отримали без проблем 24 параграф. Була б рада допомоги. Адже мені просто уже надоїло сидіти на виплатах і нічого взагалі не могти(
Добрий день, angelina!
Так, я розумію, але Вам відмовили у наданні тимчасового захисту згідно 24 параграфу на законних підставах, які Ви й самі назвали "ВНЖ в інших країнах і не проживали на момент початку війни в україні". В мою компетенцію не входить пояснити, а як там було у інших, і чому певні Відомства у справах іноземців надали посвідку на перебування всупереч чітким законодавчим актам. Я також знаю про численні випадки, коли людина не відповідає вимогам, а отримає ту чи іншу посвідку на перебування, так само як і коли людина повністю відповідає усім вимогам (та навіть більше), але не отримує ту чи іншу посвідку на перебування. Відомства у справах іноземців - доволі суб'єктивні формування, які приймають рішення спираючись на власні відчуття, погляди, роз'яснення і т.і.
Якщо Вам вже не видали тимчасовий захист, то рішення наврядчи вже зміниться.
У цьому випадку я рекомендую Вам подивитися на інші види перебування (навчання, професійна освіта, дослідницька діяльність, численні види на перебування з метою роботи) та спробувати перейти з Вашого 81 абзацу на одну з цих посвідок на перебування, якщо Ви відповідаєте або відповідатимете усім вимогам. Тим самим Ви злізете з виплат та більше не будете нічого не могти.
Дайте мені, будь ласка, знати, у якій саме діяльності на території Німеччин Ви у цій ситуації зацікавлені (з перелічених мною вище). Тоді я зможу надати Вам інформацію та корисні посилання.
Міла