مشکل در دریافت اقامت آلمان پس از ۶.۵ سال + مشکل در دریافت گذرنامه – درخواست راهنمایی
سلام به همه دوستان،
۶.۵ سال است که در آلمان زندگی میکنم و ۴.۵ سال است که شاغل هستم.
✅ مدرک زبان B2 آلمانی دارم
✅ گواهینامه رانندگی و ماشین دارم
✅ قرارداد کاری Unbefristet دارم
اما متأسفانه هنوز هیچ پاسخ مثبت یا منفی از طرف Bundesamt دریافت نکردهام!
🔹 حتی نامههای وکیلم هم هیچ تأثیری در روند پرونده نداشته است و این وضعیت واقعاً برایم آزاردهنده شده است.
🔹 مشکلات در دریافت گذرنامه:
📌 درخواست صدور گذرنامه ایرانی را در سامانه میخک ثبت کردهام، اما هنگام تلاش برای گرفتن نوبت از طریق سامانه نوبتدهی کنسولی (appointment.mfa.gov.ir)، سیستم اطلاعاتم را قبول نمیکند.
📌 بارها با سفارت ایران در برلین تماس گرفتم، اما موفق به دریافت پاسخ نشدم.
📌 کارت پایان خدمت در اختیار اداره پناهندگی آلمان است و امکان ارائه اصل آن را ندارم، اما تصویر و فتوکپی آن موجود است.
🔹 به دلیل این مشکلات، تصمیم گرفتم که برای اقامت §25b یا اقامت آوسبیلدونگ اقدام کنم. اما چند سوال دارم که امیدوارم کسی که تجربه دارد، بتواند راهنمایی کند:
1️⃣ اگر یکی از این اقامتها را دریافت کنم، آیا میتوانم بهصورت قانونی به ایران سفر کنم و بازگردم؟
2️⃣ پس از دریافت این اقامت، آیا امکان دارد فوراً درخواست اقامت دائم (Niederlassungserlaubnis) بدهم؟
3️⃣ آیا تجربهای در این زمینه دارید یا کسی را میشناسید که شرایط مشابهی داشته باشد؟
4️⃣ برای مشکل گذرنامه، آیا راهی هست که بدون نیاز به نوبت آنلاین، بهصورت مستقیم درخواست را پیگیری کنم؟
اگر کسی تجربهای در این زمینه دارد، واقعاً ممنون میشوم راهنمایی کند. 🙏
از هر کمکی سپاسگزارم.
سلام و روزتون به خیر
لطفا چند روز به من وقت بدید، حتما در طول هفتهی آینده بهتون پاسخ میدم
آخر هفتهی خوبی داشته باشید.