Дулдунг
Доброго ,дня Вам.В мене э питания сто лань моно параграфа Дулдунг .Знаходжусь я на параграфі з Марта 2023 року так як на момент вторгнення в Україну ..Я знаходилась в Угорщині на работі 25 лютого я виїхала за дітьми в Україну в Августо 22 року ми вирушили в Німеччину.Але питання ось в чому .Якщо я добровільно хочу покинути Німеччину і поїхати в Угорщину робити на заводі ( у дітей є параграф їх в мене двок 16 т 10 років)Що мені треба зробити від початку і до кінця виїзду з Німеччини і допоможе мені Німеччина фінансово для того щоб ми виїхали?І що треба для цього?За здалегіть дякую за відповідь .
Доброго дня, bondar!
Давайте для початку розберемося, який саме у Вас документ на руках. Бо якщо у Вас дійсно на руках відстрочка від депортації (а це і є Duldung, про який Ви пишете), то Ви не можете просто так їздити туди й назад по Європі.
Крім того, Ви могли б розбірливіше написати: Ви знаходитеся в Німеччині з серпня 2022 року, а в березні 2023 Вам видали відстрочку від депортації? А з яким документом тоді Ви знаходилися на території Німеччини з серпня 2022 року по березень 2023 року?
Звідки Ви вирушили з дітьми 25 лютого 2022 року?
Що Ви маєте на увазі під "у дітей є параграф"? Напишіть. будь ласка, корректні назви посвідок на перебування з відповідними параграфами. Ці документи не називаються "параграфи". Параграфи - це закони, відповідно яких видається та або інша посвідка на перебування.
Якщо Ви не знаєте назв, то, будь ласка, подивіться, бо це є Ваші документи на перебування у Німеччині. Ви можете мені також їх один в один написати тут німецькою мовою.
Чекаю на уточнення!
Міла