حق اقامت در آلمان

اقامت دائم در آلمان را چگونه اخذ کنم؟

این وید{socialhintlink_begin}اینجا{socialhintlink_end} را ما از طرییوتیی نشر می{videoservice}برای اطلاعات بیشتر اییید 

اگرمیخواهید به آلمان سفر کنید و یا هم اینجا ماندگار شوید، نیاز دارید تا همه معلومان حقوقی در باره شرایط اخذ اقامت را در آلمان بدانید. اگر برای مدت کوتاهی میخواهید فقط از آلمان دیدن کنید، باید درسفارتخانه‌های آلمان در کشور خودتان درخواست ویزه کنید. این درخواست و اینکه میتوانید ویزا دریافت کنید یا خیر بستگی به کشور شما و وضعیت شخصی زندگی شما در آن کشور دارد و میتواند قواعد متفاوتی داشته باشد. اما اگر میخواهید آلمان را به عنوان کشور جدیدی برای  زندگی انتخاب کنید ویا شما مجبور به مهاجرت به آلمان شده اید، حتما نیاز به اجازه اقامت دارید. به همین دلیل معلومات در باره مفاد مندرج در قانون اقامت و شرایط بدست اوردنش برای شما مهم است.

شرایط اساسی حق اقامت در آلمان به اینکه آیا یک شهروند اتحادیه اروپاهستید، دلایل سیاسی و انسانی که نظر به آن پناهنده شده اید و یا اینکه برای کار و تحصیل به آلمان آمده اید، بستگی دارد.

در این بخش ما سعی نموده ایم تا به شما در باره تفاوت ها، انوع اقامت برای پناهنجویان، مدت اقامت و برخی نکات مهم دیگری درینباره معلوماتی ارائه کنیم.

 

من درخواست پناهندگی کردم!

چند نوع اقامت برای پناهجویان موجود است؟

‌حق پناهنده‌گی Asylberechtigung

حمایت از پناهنده‌گی Flüchtlingsschutz

حمایت تکمیلی Subsidiärer Schutz

ممنوعیت ملی اخراج Nationales Abschiebungsverbot

چگونه میتوانم بعد از ختم اقامتم آنرا تمدید کنم؟

اقامت دائمی برای پناهجویان

مهم

اگر در وطن شما بعضی مناطق که از نظر آلمان بنام منطقه امن شناخته میشود وجود داشته باشد که فرد بتواند به صورت قانونی و با خیال راحت انجا زندگی کند، نمی تواند به عنوان پناهنده شناخته شود و ازحقوق پناهندگی برخوردار شود.

اگر فردی (خارج از آلمان) به جرم جنایات جنگی یا جرایم غیر سیاسی غیرمجاز، که اهداف و اصول سازمان ملل را نقض کند را مرتکب شده باشد، به عنوان شخص حقوقی برای پناهندگی شناخته نخواهد شد. همین امر در مورد افرادی که به خاطر جنایات غیر سیاسی در زندان به اعدام محکوم شده اند، به عنوان تهدیدی برای آلمان و یا مردم در نظر گرفته شوند، نیز صدق میکند.

البته اگر شما به هیچ وجه از سه نوع قبولی که در بالا ذکر شد و یا ممنوعیت اخراج را دریافت نکرده‌اید، راه های دیگری برای اقامت در آلمان وجود دارد. شما می توانید در بخش رد درخواست پناهندگی  در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید

من با ویزا به آلمان سفر کرده‌ام و میخواهم اقامت طولانی داشته باشم

با ختم ویزا چه نوع اقامتی میتوانم درخواست کنم؟

کارت آبی اتحادیه اروپا چیست؟